Новини

“Це щось більше, ніж місце роботи”: секрет вірності від команди MixDigital

Anna Zagrodska
29 Червня, 2023

Кажуть, що любов триває три роки. А з маркетинговою агенцією буває навіть менше. Що ж, ми готові зруйнувати цей стереотип. Сьогодні, у дні святкування 10-ліття MixDigital, ми хочемо познайомити вас з членами команди, які працюють в агенції найдовше. У кожного з них був свій шлях, але тепер вони об’єднані спільною пристрастю до цифрового маркетингу.

Георгій Петрушин, CEO MixDigital

Рушійна сила агенції з 2016 року

“Пам’ятаю, коли я тільки долучився до команди, ми були відділом продажів в Admixer. Я дуже пишаюсь тим, що ми змогли пройти шлях від команди сейлзів до агенції-лідера в Україні”, — ділиться Георгій. 

Для очільника агенції MixDigital — це в першу чергу команда професійних, проактивних спеціалістів, які готові зробити все і навіть більше, аби компанія досягла своїх цілей та цілей наших клієнтів

Для MixDigital люди складають найбільшу цінність. “Нам важливо, щоб кожен працівник знав, що він може впливати на прийняття рішень і розвиток агенції. Кожен може брати участь у стратегічних сесіях і вносити свої пропозиції. Якщо у працівника є амбіції і здібності — ми робимо все для того, аби MixDigital стала місцем його розвитку,” – коментує Георгій.

Анна Загродська, New Business Director

Збільшує продажі в агенції з 2013 року

Анна була одна з перших працівників майбутньої агенції. Анна — яскравий приклад self-made фахівчині, яка пройшла шлях від sales manager до керівної посади з великою командою. Свій прихід у компанію Анна згадує так: “Я працювала у медіа холдингу як фахівчиня з продажу реклами. Мене спокусила пропозиція долучитись до команди Admixer, адже я завжди мріяла працювати з великими міжнародними брендами і була щаслива, що мені випала така нагода”.

За десять років праці Анні довелось розробляти нові процеси співпраці з клієнтом, будувати відділ new business спочатку в Україні, а тепер — і на міжнародних ринках.

Як зізнається сама Анна, MixDigital для неї — це половина життя, це любов, це шлях реалізації і планів. “Мені ніколи не було нудно на роботі. В агенції є все, що потрібно мені для розвитку і для досягнення цілей. Окрім того, я знаю, що мене оточують люди, з якими ми здатні підкорити будь-яку вершину, це дуже надихає”.

Наталія Ковальова, Senior New Business Manager

Полює за новими клієнтами з 2013 року

За словами Наталії, за десять років вона отримала грандіозну можливість на саморозвиток. “За десять років моєї роботи компанія давала можливість постійно розвиватись. З’явились нові інструменти, нові підходи, нові послуги, зросла наша експертиза, з’явились великі та міжнародні клієнти і збільшився пул послуг агенції. Це завжди надихало рухатись вперед, тому я навіть не уявляла себе в якійсь іншій агенції”, — коментує Наталія.

Найголовніше, що цінує Наталія у своїй роботі, — це колеги, які за цей час уже стали рідними людьми.

Вікторія Тимошенко, Head of Business Development&Finance

Спрощує життя агенції з 2016 року

Вікторія потрапила до MixDigital по велінню долі. Цей період вона згадує так: У кінці 15 року Admixer поглинув компанію, в якій я працювала, і мені з колегами довелось пристосовуватись до нових умов роботи. Завдяки грамотному менеджменту нам вдалось все налагодити і відтоді я стала невід’ємною частиною родини MixDigital у всіх стратегічних починаннях.”

Вікторія вдячна, що свого часу її почули і дали можливість втілити її ідеї в життя. “На початку, я відверто кажучи, не сильно вірила, що лишусь в компанії на довго, тому взагалі не соромилася підкреслювати слабкі місця в організації. Це стало цінним для перших трансформацій. Сьогодні я щаслива бути частиною команди, яка пре як локомотив і веде компанію до тих цілей, які ми на самому початку навіть уявити не могли”, — коментує Вікторія.

Анна Бондаренко, HR Generalist

Допомагає агенції знаходити своїх людей з 2017 року

У Анни був великий досвід організації роботи в різних сферах, спробувала себе у власній справі. Також працювала у клієнтському сервісі, тому пропозиція стати в агенції адміністратором бізнес-процесів зовсім її не злякала, а навпаки — надихнула на підкорення нових вершин. 

За роки праці в агенції Анна відповідала також і за маркетинг і зрештою — перешла в HR-відділ, де з нуля вибудувала всі процеси, пов’язані з управлінням персоналом. “Я нарешті знайшла себе, роблю те, до чого маю хист і що мені нереально подобається. Я щаслива, що знайшла компанію, де я можу реалізувати свій потенціал,” — зізнається Анна.

“Для мене в компанії важлива команда і я пишаюсь тим, що нам  вдалось побудувати таку корпоративну культуру, де кожна людина може почувати себе важливою, не боятись помилок і розвиватись відповідно до своїх здібностей і таланту. У нас компанія з людським обличчям, а людяність для мене це найважливіше у роботі”, — ділиться HR-менеджерка.

Ігор Скворцов, Performance Director

Відповідає за результативність агенції з 2017 року

До приєднання до MixDigital Ігор працював маркетологом в фінтех компанії, пізніше — у performance агенції. Не знудитись на роботі Ігорю допомагають нові виклики: вихід на міжнародні ринки, запуск нових продукти, постійний ріст і розвиток.

“Перш за все ціную агенцію за людей, які в ній працюють. За команду професіоналів і однодумців, які стали для мене друзями. За людей, які мотивують, ставлять перед собою складні виклики і успішно їх досягають. За повагу до думки кожного і круту корпоративну культуру. Друге це можливості постійного особистого розвитку. За більш ніж 6 років в агенції я отримав неоціненний досвід та виріс з позиції стратега до Performance Director. Якщо ти ініціативний та проактивний, прикладаєш зусилля та вболіваєш за результат, перед тобою відкриваються безліч можливостей,” — ділиться Ігор.

Юлія Угнівенко, Account Team Lead

Допомагає клієнтам бути задоволеними з 2017 року

У діджитал Юлія прийшла з банківської сфери. “Я довго приймала рішення про перехід у нову сферу, адже у мене зовсім не було досвіду. Коли я вперше прийшла до офісу, він мені здався великим роєм, де всі щось роблять, щось обговорюють… і вживають купу незрозумілих слів,” — згадує Юля. Їй довелось присвятити певний час на вивчення нової галузі, і Юля дуже вдячна колегам за терпіння і підтримку. 

“Я не знаю, як це працювати в інших агенціях і не хочу знати. Я не уявляю себе поза агенцією. Люблю своїх колег, ціную керівника, для мене компанія – це вже дещо більше, ніж просто місце роботи,” — ділиться Юлія.

 

Так, важко посперечатись, що люди – це найцінніший капітал і коли працівники ставляться до бізнесу, як до свого власного, це привід для компанії пишатися ними.

 

Поділитися цим постом:
  • linkedin-black
  • facebook-black
  • twitter-black

    Дізнаватися про новини

    Схожі записи

    Новини
    Рейтинг рекламодавців за вересень 2023 від MixDigital

    Осінь розпочалась зі змін, активність категорій рекламодавців у вересні 2023 значно зросла порівняно з серпнем. Тож, ми готові представити детальний...

    26 Жовтня, 2023
    Новини
    Як минуло літо для ринку реклами? Аналітика від MixDigital

    Представляємо аналітику активності рекламодавців влітку 2023 року. Цього року найактивнішим літнім місяцем був червень з 1,28 млрд рекламних контактів, а...

    28 Вересня, 2023
    Новини
    Рейтинг рекламодавців за липень 2023 від MixDigital

    Як і кожного місяця, ми представляємо рейтинг найкращих рекламодавців. Тож пропонуємо вашій увазі звіт про активність рекламодавців у різних категоріях....

    25 Серпня, 2023