Інструменти

Out-Stream Video Ads для підвищення впізнаваності бренду

MixDigital Team
13 Травня, 2020

У цій статті ми розповімо про переваги та необхідність використання відеореклами Out-Stream.

Out-Stream – це формат відеореклами, який розроблений спеціально для мобільних телефонів та планшетів. Шляхом більш широкого охоплення аудиторії ви можете підвищити впізнаваність бренду. Користувач бачить ваше оголошення під час перегляду новин або іншого контенту на своєму мобільному пристрої. Після чого він з легкістю може запустити перегляд відео, прокрутити сторінку або клікнути на відео і перейти на ваш сайт.

Переваги формату Out-Stream

  1. Дозволяє брендам вийти за рамки звичної відеоплатформи на Youtube і показувати оголошення на сайтах партнерської мережі Google.
  2. Дозволяє підвищити впізнаваність бренду. Показ відбувається в контенті відео, в рамках формату банерів, привертає більше уваги до реклами і до бренду. Коли рекламне відео потрапляє у видиму область екрану, воно автоматично починає відтворюватися без звуку.
  3. Оплата відбувається за кожну тисячу показів у видимій області екрану. Це означає, що показ зараховується, якщо на екрані відобразилося мінімум 50% оголошення протягом мінімум двох секунд.

Особливості формату Out-Stream

  • Немає можливості використовувати інструмент на комп’ютерах або Smart TV.
  • Відеореклама показується в мобільних додатках, тому необхідно детально аналізувати майданчики, щоб виключити нерелевантні місця розміщення.

Чим Out-Stream відрізняється від інших форматів відеореклами?

Outstream Bumpers TrueView
Ціль Знання Знання Інтерес
Довжина Від 6 до 30 сек

(рекомендовано 15 сек)

6 сек Будь-яка
Модель оплати За 1000 показів у

видимій області екрана

За 1000 показів За перегляд
Тип Пропуск одразу Без пропуска Пропуск

(після 5 сек)

Звук під час відображення Off On On

Оголошення Out-Stream підходять для бізнесу, якому важливо охопити максимальну кількість аудиторії. Наприклад, для компаній, які активно займаються просуванням впізнаваності бренду або виведенням на ринок нових видів продукції. Щоб дізнатися більше про формати відеореклами, їх ефективність та конверсії, які вони приносять залишайте коментарі та слідкуйте за оновленнями нашого блогу.

Поділитися цим постом:
  • linkedin-black
  • facebook-black
  • twitter-black

    Дізнаватися про новини

    Схожі записи

    Інструменти
    MixDigital TradeDesk: programmatic-платформа із прямим звʼязком з Viber

    Агенція MixDigital певне не здобула б своєї репутації й багатопрофільного портфоліо без якісного технічного бекграунду. Таким бекграундом стала programmatic-платформа MixDigital...

    25 Вересня, 2023
    Інструменти
    Google Analytics 4 360 і Google Analytics 4: у чому ж насправді різниця?

    Новий GA4 приніс справжню революцію в роботу з користувацькими даними, впровадивши більше гнучкості, метрик і можливостей. Тож можна сказати, що...

    21 Вересня, 2023
    Інструменти
    Все, що потрібно знати про Display & Video 360

    Інструмент для діджитал маркетингу і DSP-платформа Display & Video 360 є частиною екосистеми Google Marketing Platform і дозволяє керувати всіма...

    22 Серпня, 2023