Інструменти

3 причини використовувати відеорекламу TrueView for Action на YouTube

MixDigital Team
16 Квiтня, 2020

TrueView for Action – це формат відеореклами на YouTube, який покликаний спонукати користувачів здійснювати цільові дії. Це один з найбільш клікабельних інструментів, які пропонує YouTube.

Головна особливість формату True View for Action – кнопка із закликом до дії, яка пропонує користувачам можливість “завантажити брошуру”, “замовити дзвінок” або “отримати доступ”, що додатково спонукає їх переходити на сайт. Водночас важливо ефективно використовувати ключове слово на кнопці. Наприклад, якщо ви згадуєте бронювання – використовуйте саме це слово. Варто враховувати, що є обмеження щодо кількості символів, тому текст повинен бути коротким та влучним.

Чому варто використовувати TrueView for Action на YouTube

Залучення користувачів на ваш сайт

Глядачеві рекламного ролика не завжди зрозуміло, що потрібно робити далі, якщо оголошення не вимагають взаємодії. Користувачі можуть споживати рекламу разом з іншим контентом та не здійснювати жодних дій.

TrueView for Action допомагає користувачам почати їх шлях до купівлі. За допомогою даного формату ви можете запропонувати користувачам отримати доступ, здійснити покупку або завантажити необхідну інформацію.

Підвищення впізнаваності бренду

TrueView for Action чудово працює для підвищення впізнаваності бренду. За допомогою відеооголошень ви можете познайомити користувачів з бізнесом, послугами та продуктами, а також задовільнити їх індивідуальну потребу.

Отримання цінних конверсій

Використовуйте списки ремаркетингу та показуйте конкретні відеооголошення, відштовхуючись від того, як користувачі взаємодіяли з вашим сайтом раніше. Дуже ефективно використовувати такі оголошення для просування сезонних пропозицій. Якщо таргетуватися на користувачів, які вже відвідали ваш сайт, формат TrueView for Action може стати ще більш цінним для бізнесу. Аудиторія вже знає про ваш бренд, їй просто не вистачає трохи переконання, щоб здійснити цільову дію.

Що важливо враховувати при роботі з TrueView for Action:

  • Налаштувати відстежування конверсій в Google Ads. Це можна зробити за допомогою тегу Google Ads або імпорту з Google Analytics.
  • В кампаніях TrueView for Action може використовуватися тільки In-Stream формат. Реклама буде показуватися на початку, в середині та кінці ролика. Її можна буде пропустити через 5 секунд. Тривалість відео не повинна бути менше 10 секунд.
  • Заголовок в оголошенні може містити не більше 15 символів, він є основним текстом поряд з оголошенням. Завдання заголовка – розповісти про ваш продукт.
  • Заклик до дії повинен містити до 10 символів, він буде з’являтися поряд із заголовком. По кліку на заклик до дії користувач буде переходити за вказаним URL.
  • Під час налаштування таргетингів ви можете обрати дати, бюджет та метод показу, мови та ГЕО, обмеження по частоті та розклад показів, соціально-демографічні характеристики та аудиторні сегменти, ключові слова, теми та місця розміщень. А також де буде показуватися реклама: на YouTube чи сайтах партнерів.
  • Додати супутній банер. Можна завантажити свій або система створить його автоматично.

Детально ознайомитися з усіма форматами відеореклами на YouTube та їх відмінностями можна в нашій статті: “Формати відеореклами на YouTube”.

Отже TrueView for Action вбиває одразу трьох зайців, а саме: підвищує впізнаваність бренду, залучає трафік на сайт та приносить необхідні конверсії. З появою цього формату кількість конверсій, отриманих з YouTube стрімко росте. Саме тому все більше компаній надають перевагу TrueView for Action в своїх маркетингових стратегіях.

Щоб дізнатися більше про формати відеооголошень на YouTube, як вони працюють та яку користь приносять бізнесу – залишайте заявку на сайті і ми з вами зв’яжемося.

Поділитися цим постом:
  • linkedin-black
  • facebook-black
  • twitter-black

    Дізнаватися про новини

    Схожі записи

    Інструменти
    MixDigital TradeDesk: programmatic-платформа із прямим звʼязком з Viber

    Агенція MixDigital певне не здобула б своєї репутації й багатопрофільного портфоліо без якісного технічного бекграунду. Таким бекграундом стала programmatic-платформа MixDigital...

    25 Вересня, 2023
    Інструменти
    Google Analytics 4 360 і Google Analytics 4: у чому ж насправді різниця?

    Новий GA4 приніс справжню революцію в роботу з користувацькими даними, впровадивши більше гнучкості, метрик і можливостей. Тож можна сказати, що...

    21 Вересня, 2023
    Інструменти
    Все, що потрібно знати про Display & Video 360

    Інструмент для діджитал маркетингу і DSP-платформа Display & Video 360 є частиною екосистеми Google Marketing Platform і дозволяє керувати всіма...

    22 Серпня, 2023