Інструменти

Платформа Criteo та її можливості

MixDigital Team
12 Червня, 2020

У цій статті знайомимо вас з платформою Criteo, яка допоможе залучити та утримати користувачів онлайн. Це міжнародна рекламна платформа, вона дозволяє рітейлерам та брендам будь-якого масштабу збільшити онлайн продажі, кількість лідів та цільові дії на сайті чи в мобільному додатку.

Найбільш популярне рішення Criteo – розумний динамічний ремаркетинг, який дозволяє повернути користувачів на сайт, які так і не здійснили цільову дію. Середні показники збільшення ROAS – 13X.

Criteo в цифрах

  • 30 офісів в 19 країнах;
  • активні кампанії в 95 країнах;
  • 2 700+ співробітників, 700+ в research & development;
  • дані 2 млрд активних щомісячних покупців.

Можливості Criteo

  • Прогнозування ставок: встановлюються в залежності від зацікавленості кожного покупця, ймовірності та цінності конверсії, та досягнення необхідного інвентарю.
  • Система рекомендацій: продаж тих пропозицій, які користувач раніше не переглядав. Враховуються загальні звички користувача, а не тільки останні переглянуті або найпопулярніші товари.
  • Dynamic Creative Optimization – система для динамічної оптимізації банерів на основі даних про користувача: кольори, кнопки, макети та інше.
  • Universal Match – рішення Criteo, яке дозволяє поєднувати всю історію покупок та цільових дій користувачів на всіх пристроях.

На кожному етапі воронки користувача: awareness (обізнаність), consideration (розгляд) і conversion (конверсія) у Criteo є свої рішення.

1.Рішення criteo на побудову знання та обізнаності щодо продукту або бренду. Наразі знаходяться на етапі бета-тестування. Це охватні кампанії, а також кампанії на перегляди відео.

2.Для залучення нової аудиторії з великою ймовірністю покупки можна працювати з Commerce Audiences та Similar Audiences.

  • Commerce Audiences – це залучення нової аудиторії на сайт, використовуючи 140+ доступних сегментів таргетингу. Дозволяє охопити людей, грунтуючись на їх купівельних вподобаннях. Реклама буде показуватися аудиторії, яка активно шукає товари з вашої категорії.  Можна створити та таргетувати свою ідеальну аудиторію, комбінуючи продуктові категорії, вподобання щодо брендів та демографічні дані про користувачів.
  • Similar Audiences – це побудова look-alike аудиторій на основі портретів клієнтів, які вже робили покупки. Алгоритми Criteo виявляють потенційних нових клієнтів, які схожі за характеристиками перегляду та покупок з вашими нещодавніми відвідувачами, показуючи персоналізовані оголошення.

3.Для роботи з аудиторією, яка вже відвідувала ваш сайт або додаток у Criteo є рішення – Dynamic Retargeting для Web та App:

  • Dynamic Retargeting для Web дозволяє створити персоналізований банер на основі переглянутих товарів та вподобань користувача. Просунуті алгоритми штучного інтелекту показують вашу рекламу в правильному місці в необхідний час, враховуючи ймовірність конверсії.
  • Dynamic Retargeting для App дозволяє: активувати користувачів, які ніколи не купували, мотивувати до повторної установки додатку тих, хто його видалив та залучити неактивних користувачів.

Criteo – це ефективне рішення для e-commerce та інших категорій бізнесу для досягнення KPI по збільшенню знання бренду, формування попиту та здійсненню цільових дій на сайті чи в мобільному додатку.

Поділитися цим постом:
  • linkedin-black
  • facebook-black
  • twitter-black

    Дізнаватися про новини

    Схожі записи

    Інструменти
    MixDigital TradeDesk: programmatic-платформа із прямим звʼязком з Viber

    Агенція MixDigital певне не здобула б своєї репутації й багатопрофільного портфоліо без якісного технічного бекграунду. Таким бекграундом стала programmatic-платформа MixDigital...

    25 Вересня, 2023
    Інструменти
    Google Analytics 4 360 і Google Analytics 4: у чому ж насправді різниця?

    Новий GA4 приніс справжню революцію в роботу з користувацькими даними, впровадивши більше гнучкості, метрик і можливостей. Тож можна сказати, що...

    21 Вересня, 2023
    Інструменти
    Все, що потрібно знати про Display & Video 360

    Інструмент для діджитал маркетингу і DSP-платформа Display & Video 360 є частиною екосистеми Google Marketing Platform і дозволяє керувати всіма...

    22 Серпня, 2023