Новини

8P в Одесі: липень, маркетинг і діджитал, вечірка

MixDigital Team
17 Травня, 2021

9 липня в Одесі відбудеться конференція 8P: Business. Digital. Online-Marketing. За словами організаторів, цього року ювілейну 8P (10 років) збираються провести максимально голосно.

Дивіться, яка атмосфера панувала на конференції минулого року.

Трохи про те, що чекає на учасників у 2021:

  • 5 потоків: Business, Digital, SEO, Affiliate, Online Ads & Analytics;
  • 2 локації — купуючи один квиток, отримуєте доступ до 2 конференцій;
  • 1500+ гостей — кращі учасники за всі 10 років;
  • 40+ спікерів — збір улюблених доповідачів за всі 10 років;
  • EXPO-зона з представниками великих гравців ринку;
  • традиційний бонус — найбільш запальна Trash Afterparty.

Учасники відзначають, що конференція 8P відрізняється від інших своєю неформальністю. Тут не зустрінеш нудних доповідачів в офіційному дрес-коді, не почуєш канцеляризми й не побачиш складні та незрозумілі схеми на екрані сцени. На 8P всі свої й давно на «ти». А в перервах між доповідями у кожного учасника є можливість зустріти однодумців і завести корисні контакти.

Щороку конференцію відвідують не тільки мешканці України, а й представники інших країн. Безліч іноземних учасників і спікерів розбавляють конференцію та обмінюються кейсами міжнародного масштабу.

8P буде корисна не тільки вузькому колу фахівців (SEO, SMM, PPC, аналітикам тощо), але й власникам бізнесу, які хочуть побудувати всередині компанії свій відділ маркетингу. Не менш корисна конференція і для тих, хто працює з фрілансерами — для того, щоб розуміти, як побудувати ефективну комунікацію зі співробітниками та збільшити прибуток компанії.

За традицією, невіддільною частиною конференції є Trash Afterparty, «найгірша» вечірка року, як жартома називають її між собою організатори. За їхніми словами, є навіть такі учасники, які купують квиток тільки заради того, щоб прийти на дискотеку.

І не дивно, адже зазвичай галаслива вечірка не закінчується раніше 6-ї ранку наступного дня.

P.S. У день народження заведено дарувати подарунки, тому організатори дарують промокод MixDigital_8P на знижку в 10 %. І нагадують, що підвищення ціни зовсім скоро.

 

КУПИТИ КВИТОК

Організатори — агенція інтернет-маркетингу Netpeak і Octopus Events.

Поділитися цим постом:
  • linkedin-black
  • facebook-black
  • twitter-black

    Дізнаватися про новини

    Схожі записи

    Новини
    Рейтинг рекламодавців за вересень 2023 від MixDigital

    Осінь розпочалась зі змін, активність категорій рекламодавців у вересні 2023 значно зросла порівняно з серпнем. Тож, ми готові представити детальний...

    26 Жовтня, 2023
    Новини
    Як минуло літо для ринку реклами? Аналітика від MixDigital

    Представляємо аналітику активності рекламодавців влітку 2023 року. Цього року найактивнішим літнім місяцем був червень з 1,28 млрд рекламних контактів, а...

    28 Вересня, 2023
    Новини
    Рейтинг рекламодавців за липень 2023 від MixDigital

    Як і кожного місяця, ми представляємо рейтинг найкращих рекламодавців. Тож пропонуємо вашій увазі звіт про активність рекламодавців у різних категоріях....

    25 Серпня, 2023